Buitenbos 
Verbouw & Renovatie

Copyright ©  A.K.L. productions

Even voorstellen...

Hieronder een kleine uitleg over ons bedrijf, de oprichting en ons “mission statement”.

Mijn naam is Wybe Buitenbos. Na veel ervaring op te hebben gedaan in zowel mijn eigen schildersbedrijf als in het klussen heb ik besloten om in 2014 mijn eigen bedrijf te starten. "Buitenbos Verbouw & Renovatie".
Verbouw, renovatie, afwerking en onderhoud. Vier termen die een perfecte omschrijving geven van de werkzaamheden van "Buitenbos Verbouw en Renovatie".
Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor werkzaamheden buitenshuis, zoals het bouwen van schuren het plaatsen van schuttingen en het aanleggen van terrassen.
De specialiteit van "Buitenbos Verbouw en Renovatie" is.......


ervoor zorgen dat u tevreden bent!!


Medewerkers

Ondanks dat Buitenbos Verbouw en Renovatie als eenmanszaak is opgericht wordt toch gebruik gemaakt van externe medewerkers.

Bijvoorbeeld: A.J.Th. (Ton) Kloet. Ton verzorgd de administratie, is verantwoordelijk voor de site, planning, prognose en verder alles wat op zijn pad komt bij Buitenbos Verbouw & Renovatie. Hij heeft zijn leven lang alles gedaan op het gebied van administratie en automatisering. Is controller geweest  bij de Heembouw Groep in Roelofarendsveen en heeft jarenlang automatiseringstrajecten getrokken als projectleider bij Piramide Automatisering.


Een ander voorbeeld is Pawel Szymanski. Pawel is - u raadt het al - een man van Poolse afkomst maar al zo lang in Nederland dat hij Nederland meer als zijn vaderland ziet dan Polen. Hij spreekt uitstekend Nederlands. Van nature zijn Poolse collega’s harde werkers en Pawel is daar geen uitzondering op. Pawel is op afroep beschikbaar.


En last but not least Wybe Buitenbos zelf. Maar die heeft al genoeg tekst gehad hierboven.

De Toekomst...

Wat willen wij eigenlijk bereiken met Buitenbos Verbouw & Renovatie?

Een goede en relevante vraag. Wybe is zijn bedrijf gestart in eerste instantie om in zijn onderhoud te voorzien. Maar duidelijk wel met een paar idealen.

Een daar van is: groei.

Als je dat ideaal, dat doel niet voor ogen hebt zul je altijd het kleinschalige klusbedrijfje zijn dat je bent gestart of minder!

Om dat doel te bereiken heb je nog een ideaal of doel nodig en dat is: klant tevredenheid.

En klant tevredenheid komt dan ook tot uitdrukking in het mission statement van Buitenbos Verbouw & Renovatie:


…ervoor zorgen dat u tevreden bent!!