Buitenbos 
Verbouw & Renovatie

Copyright ©  A.K.L. productions

De zolder

Een vaak vergeten ruimte met bijzondere mogelijkheden.

De zolder is een vaak vergeten ruimte. Toch biedt een zolder vele mogelijkheden. Door simpele oplossingen wordt uw wooncomfort naar een hoger niveau getilt. Denk u bijvoorbeeld aan een extra kamer, extra kastruimte, speelruimte voor de kinderen enz.


Door middel van het plaatsen van een simpele wand (raggelwerk/isolatie en gipspanelen) met een deur/deurkozijn creëert u snel extra ruimte. Met het  het installeren van een extra radiator of een wasbak met spiegel en koud en warm stromend water maakt u alles compleet.


En voor de kinderen en hun veiligheid een mooi hek om het trapgat is absoluut geen luxe.


En dat alles voor een relatief geringe investering. Vraagt u vrijblijvend een offerte aan op ons contact formulier.

Om de nutteloze ruimte boven het trapgat te benutten hebben we op deze zolder een vloer gebouwd boven het trapgat, daarboven een kast en het geheel afgewerkt.

Boven het trapgat ...

Onder de schuine daken ligt vaak nog een zee aan ruimte. Door een simpele aftimmering met schuifdeurtjes hebben we hier een zeer praktische invulling gegeven aan de loze ruimte die hierdoor opeens heel nuttig is geworden.

Loze ruimte goed benut...

Zoals u hier kunt zien is deze zolder door middel van een tussenwand verdeeld in twee mooie kamers. De vijfkamerwoning is zomaar verandert in een zeskamerwoning. Met als gevolg een forse waardestijging van uw woning.

Tussenwand....

Omdat een van onze doelstellingen uw tevredenheid is hechten wij bijzonder veel waarde aan uw mening over ons en ons werk. Dus als u tevreden bent meldt u het dan op werkspot. Bent u niet tevreden meldt het ons!! Met uw feedback zijn wij in staat om onze dienstverlening naar een hoger plan te tillen.

Klantenreacties:


Als u reacties wilt zien van onze klanten klikt u hier…

Klanttevredenheid

Veel extra ruimte

Speelruimte voor The Kids

Extra kastruimte

Meerwaarde  

Geringe investering

           Safety first….