Buitenbos 
Verbouw & Renovatie

Copyright ©  A.K.L. productions

Veel mensen hebben een prachtige zolder met veel open ruimte. Maar door het schuine dak is de bergruimte beperkt.


Door het benutten van de ruimte onder het schuine dak door middel van het aftimmeren van deze ruimte krijg je een behoorlijke hoeveelheid extra bergruimte.


“Ook het oog wil wat….” Is het gezegde. En inderdaad, door deze aftimmering krijgt de zolder ook een facelift. Het oogt veel mooier en de waarde uw zolder wordt flink verhoogd.


 

Zolderruimte

06-81 09 14 96

Wilt u weten wat uw mogeljkheden zijn???

Wat kunnen wij nog meer voor u doen...

In principe kunnen wij alles in en om het huis voor u regelen. Van het herstellen van uw lekkende kraan tot het verbouwen van uw woning!

Ondanks het feit dat Buitenbos Verbouw en Renovatie slechts korte tijd bestaat hebben wij toch al veel tevreden klanten. Een van de redenen hiervoor is onze afspraak is afspraak mentaliteit. Maar ook onze all round medewerkers zorgen voor onze tevreden klanten. Wij herstellen dan ook inderdaad uw lekkende kraan (vaak tegen € 0,25, prijs van het “leertje”). Maar ook verbouwen we uw woning of een gedeelte hiervan. En alle werkzaamheden daar tussen in. Zoals het maken van een traphekje (safety first!!!) Of het verbouwen van uw zolder tot een leefbare en sfeervolle extra verdieping. Een badkamerrenovatie is ook goed ondergebracht bij ons. Wij hebben al menig oud “hok” in een prachtig moderne badkamer omgebouwd.

En soms zijn onze klanten zo tevreden over de geleverde bouwprestaties/onze medewerkers dat zij door ons ook bijvoorbeeld hun tuin willen laten verzorgen en/en of ombouwen. En ook dat doen we. Zij het dat het niet onze core business is. Dat is en blijft het bouwbedrijf.


Kortom: heeft u een goed plan voor het verbouwen van uw woning of voor het renoveren van badkamer, zolder, toilet, keuken enz.? Belt u vrijblijvend met bovenstaand telefoonnummer. Dan maken wij voor u een offerte en beginnen we in ieder geval met meedenken. Tenslotte is ons motto/mission statement:

er voor zorgen dat u tevreden bent!!!

Een open keuken geeft zoveel voorbeelden van ruimte. Natuurlijk krijg je geen echte ruimte erbij. Geen vierkante of kubieke meters. Maar visueel lijkt uw woning/kamer/keuken zoveel groter. Het woongenot neemt zoveel toe.


En de ingreep is relatief eenvoudig. Wij hebben menig keuken “geopend”. Hiernaast ziet u er een voorbeeld van. Voor een relatief gering bedrag hebben wij deze ontsluiting gerealiseerd.


Tot volle tevredenheid van de bewoners…


 

06-81 09 14 96

Wilt u weten wat uw mogeljkheden zijn???

Nog een voorbeeld