Buitenbos 
Verbouw & Renovatie

Copyright ©  A.K.L. productions

De door ons gemaakte afspraken worden te allen tijde door ons nagekomen. Niet alleen de afspraken die wij op papier hebben vastgelegd maar ook de met ons gemaakte mondelinge afspraken.

Wat zijn onze pluspunten…. Hieronder volgen er een aantal. Niet door ons verzonnen maar door onze cliënten aangedragen.

Afspraak is afspraak!

Zodra wij contact hebben met onze opdrachtge-vers en wij weten wat zij willen proberen wij met hen mee te denken. En vaak komen we samen tot een geheel andere - vaak veel betere - oplossing. Ach…. Twee weten meer dan een!!!

Meedenken!

En onder service verstaan wij bijvoorbeeld:

- altijd op tijd komen

- beleefdheid tegen onze opdrachtgevers

- ongevraagd extra (logische) dingen regelen

- altijd de bouwplaats opgeruimd achterlaten enz.

Service!


Verbouw badkamer/toilet te Oegstgeest

In Oegstgeest hebben wij een complete ouderwetse badkamer gestript en daar een schitterende nieuwe badkamer gemonteerd met alles er op en eraan. Inclusief een hangend toilet, sierradiatoren en diverse soorten tegelwerk tot en met het plafond. Vraag offerte!

Voorbeeld van een geslaagde badkamer renovatie

Een paar projecten....

Onderstaand tonen wij u een aantal van onze recent opgeleverde projecten. Het zijn slechts voorbeelden en is zeker geen com- plete reeks.


Verbouw zolder ruimte

Door het verbouwen van een zolder kun je vaak aan veel extra kastruimte komen. Denk eens aan de ruimten onder schuine daken en de ruimten boven de trap. Met een beetje

Inclusief nieuwe kastruimte

Douchcabine

InHeeft u ook zo’n hekel aan een douchegordijn. Na verloop van een tijdje worden dat  echt vies aan de onderkant. En iedere keer kleeft dat gordijn tegen je aan. Dit is eenvoudig op te lossen door het bouwen van een douchecabine. Je hebt ze in vele soorten en maten maar deze is van het bekende Nederlandse merk Bruynzeel

Het plaatsen van een Bruynzeel douchecabine


Nog een badkamer

Op een plek in het huis waar nog geen sanitaire voorzieningen waren hebben wij een eenvoudige doch mooie en functionele badkamer gerealiseerd. Inclusief het brengen van het water en riolering naar de plaats waar deze badkamer moest worden geplaatst.

Een eenvoudige doch doeltreffende badkamer